Huttenweek 2015 gaat weer van start.

Uitgeest – De voorbereidingen zijn klaar en alles is gereed gemaakt om alle kinderen die ingeloot zijn te ontvangen voor 4 dagen vol timmer plezier in Uitgeest.
Vandaag, maandag ochtend, wordt je verwacht op het huttenveld om je aan te melden bij de tent van de leiding. Tijdens je aanmelding ontvang je een naambandje en t-shirt; het bandje houd je de hele week om en het t-shirt kun je natuurlijk ook zoveel mogelijk aan!
Om 09.30U zal wethouder Antoine Tromp de Huttenweek officieel openen.
Deze dag kan er flink oplos getimmerd worden om een mooie hut neertezetten. Je kan ook goudstukken verdienen met verschillende opdrachten want het thema is dit jaar Piraten en het schip van Kaptien Roodbaard ligt al te wachten in de vijver.Dit jaar kun je de hele week door gouden munten verdienen en de hut met de meeste munten krijgt donderdagavond een prijs uitgereikt. Tijdens de week wordt duidelijk gemaakt waarmee je precies die munten kunt verdienen.

Dinsdag 11 augustus 2015 word je om 09.00 uur op het veld verwacht en kan iedereen lekker verder bouwen en timmeren. De hutten worden vandaag zo goed als afgemaakt. In de middag zal er een leuke activiteit georganiseerd zijn en steken we gezellig de barbecue aan!

Woensdag 12 augustus 2015 deze dag gaan de harde werkers en bouwers er weer op uit. De bestemming is natuurlijk geheim.

Donderdag 13 augustus 2015 Deze dag is het de bedoeling dat de hut vandaag helemaal waterdicht gemaakt wordt en heb je de gelegenheid om je hut mooi te versieren en in te richten voor de kijkavond die vanavond is gepland. Zorg dat je deze ochtend die spullen van huis al meeneemt.
In de middag zullen er weer activiteiten georganiseerd zijn waar je aan mee mag doen. Als je aan het eind van de middag naar huis gaat om een hapje te eten mag je meteen je slaapspullen op te halen en kan je je eventueel voor te bereiden op de spetterende show die na de kijkavond zal plaatsvinden op het podium!
‘S avonds is het tijd voor Uitgeest’s got talent. Dit wordt een geweldige show met optredens van de Uitgeester huttenweek-kinderen.

Vrijdag 14 augustus 2015 is de laatste dag. Na het ontbijt op het huttenweekterrein worden de hutten leeggehaald en opgeruimd.