Herrieschopper zorgt voor onrust op de Langebuurt.

Foto: OSU

UITGEEST- In de nacht van zaterdag op zondag is er rond 2.15 uur een cafébezoeker gewond geraakt aan de Langebuurt. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om assistentie te verlenen.

Eerder die avond werd de man café Buona Sera uitgezet omdat hij andere cafébezoekers lastig zou vallen. Café Buona Sera aan de Langebuurt is sinds vorig weekend weer open na een langdurige sluiting in verband met corona. Toen de man op straat stond besloot hij café ’t Portiertje binnen te gaan waar hij wederom zijn zinnen zette op het lastigvallen van de bezoekers aldaar. Het personeel begeleidde de man naar buiten waar de man in bedwang moest worden door drie portiers totdat de politie kwam.

Toen de politie arriveerde ging de agressieve man knock-out. Een ooggetuige meldt dat er geen klappen zijn gevallen maar dat de man gedronken had en mogelijk onder invloed was van verdovende middelen. Toen hij bijkwam werd hij agressief tegen het ambulance personeel, deze diende hem medicatie toe zodat de man rustiger werd. De man is onder begeleiding van een politieagent met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Bron: De Uitgeester