Herinrichting Meldijk, Sluisbuurt en Langebuurt

Foto: OSU

UITGEEST – De Meldijk, Sluisbuurt en een deel van de Langebuurt worden opgeknapt. Vooruitlopend op de werkzaamheden van de gemeente gaan de nutsbedrijven (Stedin en PWN) kabels en/of leidingen vervangen.

Planning fase 1: Meldijk en Sluisbuurt
De nutsbedrijven starten 12 februari met de werkzaamheden en zijn 23 maart klaar. Aannemer Twisk en Bosman uit Castricum start met de werkzaamheden op 26 maart en is klaar op 15 juni. Deze werkzaamheden starten aan de kant van de Langebuurt.

Planning fase 2: Langebuurt
Stedin start op 9 juli en is klaar op 3 augustus. Twisk en Bosman start met de werkzaamheden op 27 augustus en is klaar op 9 november. Deze werkzaamheden starten aan de kant van de Meldijk.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor autoverkeer en is het niet mogelijk om de auto voor de deur te parkeren. De woningen blijven wel te voet bereikbaar over loopschotten.

Voor de Meldijk en Sluisbuurt geldt een omleiding voor het auto-, motor- en vrachtverkeer. Deze gaat via de Bonkenburg – Populierenlaan – Geesterweg – N203 – Broekpolderweg en omgekeerd.

Meer informatie
Meer informatie is te krijgen bij toezichthouder Harry Hofman. Hij is telefonisch bereikbaar op 088 909 7849 of per e-mail: [email protected]. Alle informatie en een actuele planning kunt u vanaf 8 februari 2018 vinden op de gemeentelijke website www.uitgeest.nl, Wijk & Wonen, Meldijk.

Volledige document Presentatie_informatieavond_Meldijk_21_juni_2017