Heb je een paar uurtjes over? Wordt dan ook vrijwilliger

UITGEEST – In Uitgeest zijn bij vele verenigingen of instellingen vrijwilligers actief. Een aantal zijn nog opzoek naar mensen die een uurtje per week of per maand over hebben en graag een keer willen helpen. Bij het Vrijwilligersinformatiepunt vindt je diverse vacatures zoals;

Notulist
Zwembad de Zien zoekt iemand die tijdens de bestuursvergaderingen wil notuleren. Beheers jij de Nederlandse taal en heb je plezier in notuleren, dan komt het zwembad graag met je in contact.

Koffieschenkers
Bewoners van Geesterheem krijgen ’s morgens, ’s middags en ’s avonds een kopje koffie of thee op hun kamer geserveerd. De hulp van vrijwilligers is hierbij heel waardevol. Heb jij een paar uurtjes over?

Opbouwhulpen
In Dorpshuis de Zwaan zijn regelmatig concerten en toneelvoorstellingen. Zij zoeken een paar sterke mensen om de tribune voor elke voorstelling klaar te zetten.

Begeleider Nederlands
Ben jij geïnteresseerd in taal en wil je je kennis graag overbrengen op mensen die het Nederlands als tweede taal hebben? Het Lees lokaal zoekt hulp bij de begeleiding aan anderstaligen.

Leiding meidenclub
De Fabo hobbyvereniging zoekt begeleiding voor de meidenclub op vrijdagavond van 19.00-20.30 uur. Ben jij creatief en opzoek naar gezellig vrijwilligerswerk?

Secretaris
Alzheimer Nederland, Midden-Kennemerland zoekt een initiatiefrijk persoon die handig is met de computer en het een uitdaging vindt om ondersteunende bestuurswerkzaamheden te verrichten.

Voor meer informatie kijk dan op de website van het Vrijwilligersinformatiepunt.