Grote variatie op het Open Podium bij De Zwaan Cultureel

Johan Keeman Foto: Rene Dissel

Uitgeest – Jong of oud, man of vrouw, startend of meer ervaren, zang of instrumentaal…er hebben al heel wat artiesten op het Open Podium bij De Zwaan Cultureel gestaan. En nog steeds weten de artiesten van het Open Podium elke maand weer het publiek te verrassen.

Voor zaterdag 22 april staan te trappelen:
– Hangfolk: Een groepje dat na hun verkenningstocht van de Ierse muziek heeft ontdekt dat Nederlandstalig met een beetje “zilte –zeeblues- melange ” (o.a Drijfhout en De Dijk) ook prima te spelen is;
– Adrie Winkelaar en Leon Schelvis: 2 gitaren spelen een muzikale mix van Mozart, The Beatles, Gipsy swing en The Shadows;
– Mandy Lodder: Improvisatietheater van de presentatrice van het Open Podium van maart. Altijd een verrassing wat er gaat gebeuren.
– Ivo Bernard: Een singer/songwriter uit Haarlem zingt en speelt materiaal van zijn cd uit 2014 ‘Memory Man’;
– Out Loud: Koor: Zanggroep verbonden aan ‘De Nieuwe Muziekschool Uitgeest’ bestaande uit 14 leden (1 man en 13 vrouwen) in de leeftijd tussen de 16 en 50 jaar.
– Johan Keeman: singer/songwriter speelt natuurlijk weer eigen werk, maar dit keer als voorbereiding op zijn eindexamen van de opleiding Pop van het Conservatorium van InHolland.

Het eerste optreden staat gepland om 20.30 uur. De toegang is natuurlijk als altijd gratis!