Gratis autocheck van ANWB en Rijkswaterstaat

Uitgeest – Een leuke tegenactie van de ANWB en Rijkswaterstaat: om aandacht te vragen voor de komende sluiting van de Velsertunnel hebben ze de handen ineen geslagen met de Wegenwacht voor een publieksvriendelijke actie op vrijdag 18 maart. U krijgt namelijk een gratis autocheck ter voorbereiding op de extra kilometers die wellicht gemaakt moeten worden gedurende de sluiting van de tunnel.
De auto wordt gecontroleerd op allerhande gebreken, aan de hand van een checklist. Kleine problemen worden direct verholpen, en anders krijgt u een advies waar een garage mee verder kan. En in de tussentijd geniet u van een lekker kopje koffie terwijl de medewerkers van Rijkswaterstaat uw vragen beantwoorden omtrent de sluiting van de Velsertunnel, die negen maanden gaat duren.
s Ochtends staan ze tussen 7.00 en 11.00 uur bij het Texaco-station langs de westkant van de A9 (vlak voor afslag Beverwijk), ’s middags zijn ze te vinden van 15.00 tot 19.00 uur aan de andere kant bij restaurant Twaalfmaat.
Vragen over de autocheck Velsertunnel kunt u kwijt via de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat op 0800-8002 of via www.facebook.com/velsertunnel