Gezinnen gezocht voor 7 dagen koken zonder pakjes challenge

Karin Luiten Foto: Aangeleverd

ETEN EN DRINKEN – Culinair journalist en kookboekenschrijfster Karin Luiten ook wel bekend als Koken met Karin is n.a.v. Honig, de pakjesgigant, die een gezin een jaar lang verplicht laat eten uit pakjes en zakjes de 365 dagen zónder challenge gestart. Waarover zij komende week in Lisette pakt UIT vertelt

Voor de 365 dagen zónder Pakjes en Zakjes  challenge zoekt Karin 5 gezinnen in alle soorten en maten die mee willen doen. Niet een jaar lang, maar om te beginnen een week. Dus wie wil 7 dagen koken zonder pakjes en zakjes en daar via een filmpje verslag van uitbrengen en willen delen via www.facebook.com/365dagenzonderpakjes/

het leukste zou Karin het vinden als er 52 gezinnen zich aanmelden maar wilt rustig beginnen en te kijken hoe of het werkt, zoek ik voor nu 5 gezinnen die mee willen doen. Er komt géén vrachtwagen voorrijden vol gratis spulletjes, er is géén diëtiste die je begeleidt, er komt géén cameraploeg bij je langs. Zeg, het is hier geen Honig!

Maar je krijgt wél hulp in de vorm van een kookboek van Koken met Karin vol antipakjesrecepten om je die week te helpen en te inspireren.

Hoe kun je je aanmelden?
• Maak een filmpje van jezelf van maximaal 1 minuut waarin je vertelt waarom jij (met jouw gezin) graag wil meedoen.
• Upload dat dat op de boven genoemde pagina.
• Natuurlijk mag iedereen meekijken en ‘likes’ geven, graag zelfs, maar uiteindelijk beslist Karin wie de 5 definitieve deelnemers worden.
• De uitslag volgt op 15 februari op de 365 dagen zónder pakjes Facebookpagina.
• Uiteraard volgen daarna praktische instructies via persoonlijk contact met Karin Luiten