Geslaagde Teampresentatie Edwin Ott motoren

Het team van Ott Racing. Foto: OSU-Radio
Het team van Ott Racing. Foto: OSU-Radio

Racingteam Edwin Ott motoren heeft afgelopen zondag zich gepresenteerd op geheel eigen wijze.

Op het terrein van Camping de Swaenebloem stond de trailer van Edwin Ott motoren met de motoren uitgestald, zodat iedereen deze kon bewonderen. Ondanks dat het nog frisjes was, was de belangstelling groot, zeker voor de motoren oa de Yamaha YZF-R6’n van de broers Alex en Eric Ott en de Yamaha YZF-R1 van coureur Rob Juwett.

De broers Ott gaan uitkomen in het NK Supercup 600 en Juwett gaat rijden in de NK Supercup 1000. Alex zal pas later in het seizoen zijn opwachting maken, terwijl Eric en Rob hun eerste meters gaan rijden op 25 en 26 maart op het circuit van Assen.

Ook kon er zondag een kijkje genomen worden in de Race trailer, wat velen dan ook vol bewondering deden. De trailer is voorzien van 6 bedden, een kleine keuken met een zitruimte en een grote werkplaats, waar ook de banden en onderdelen voor de circuitservice liggen.

Edwin Ott levert op het circuit nl de Metzeler racebanden, Yamaha YEC racingparts, Yamalube raceolie, CRC racekuipen voor Yamaha Honda Suzuki en Kawasaki, en nog veel meer wat een coureur nodig heeft tijdens de trainingen en wedstrijden. Tevens is Edwin adviseur en keurmeester bij de OWcup wedstrijden voor alle andere coureurs.

Vele racemotoren worden dan ook door Edwin Ott onderhouden en opgebouwd. Na deze presentatie kan het seizoen weer beginnen, het mooie weer is aangebroken en het team heeft er weer zin in.

Iedereen is welkom om te komen kijken op zaterdag 26 maart bij de eerste wedstrijden.

De toegang is uiteraard gratis.


Interview met het team tijdens de presentatie