Geslaagde Meet & Greet Kennemerland in St. Agathakerk

IJmond – De WerkgeversServicepunten Zuid-Kennemerland en IJmond kijken terug op een zeer geslaagde Meet & Greet Kennemerland, een banen- en informatiemarkt voor werkzoekenden. In de St. Agathakerk in Beverwijk ontvingen ruim dertig werkgevers en uitzendorganisaties afgelopen donderdag de ruim tweeduizend werkzoekenden die op het event afkwamen. Na de opening door Haydar Erol, wethouder van Beverwijk, kon het zogenaamde speeddaten beginnen. Naar schatting zullen de honderden speeddates in de nabije toekomst succesvol resulteren in ruim honderd banen.

Meet & Greet Kennemerland was dé gelegenheid om kennis te maken met werkgevers en uitzendorganisaties uit de regio die op dit moment op zoek zijn naar personeel. Er was, naast de mogelijkheid om te speeddaten met werkgevers met vacatures, ook gelegenheid om kosteloos een professionele profielfoto te laten maken voor het CV of LinkedIn profiel. Daarnaast was er een team CV-deskundigen aanwezig om de werkzoekenden te voorzien van nuttige tips om de CV nog representatiever te maken waar gretig gebruik van werd gemaakt.

De WerkgeversServicepunten Zuid-Kennemerland en IJmond zijn voornemens om in april 2017 wederom een Meet & Greet te organiseren.

Over het WerkgeversServicepunt
Het WerkgeversServicepunt IJmond is een samenwerking van UWV en IJmond Werkt!. Het WerkgeversServicepunt biedt maatwerk voor werkgevers bij advies over werving en selectie, subsidiemogelijkheden, social return en garantiebanen. Het WerkgeversServicepunt werkt samen met werkgevers aan een duurzaam personeelsbeleid. Het WerkgeversServicepunt heeft zicht op alle werkzoekenden in de IJmond en kan daardoor snel en gericht de match maken tussen werkgever en werkzoekende.