Gemeente organiseerd een informatieavond over veilig wonen.

Uitgeest – Op donderdagavond 23 april wordt er in het gemeentehuis van Uitgeest een informatieavond over veilig wonen gehouden. De avond begint om 19.30 met koffie en thee en is gratis toegankelijk.
Om 19.45 opent burgemeester Wendy Verkleij de avond officieel waarna ex-inbreker Evert u vertelt hoe u uw woning beter beveiligt. Daarna vraagt de politie u met een korte presentatie om verdacht gedrag te melden. Na de pauze informeert de brandweer u over brandveilig leven.
Daarnaast is er een informatiemarkt met onder meer informatie over brandveilig leven, Burgernet en het voorkomen van fietsendiefstal . Ook is er een adviseur van het Politiekeurmerk Veilig Wonen aanwezig die u informeert over goed hang- en sluitwerk. U kunt informatiefolders meenemen maar ook gerichte vragen stellen aan de aanwezige experts.
19.30 Inloop met koffie en thee, bezoek informatiemarkt
19.45 Welkomstwoord door burgemeester Wendy Verkleij
20.00 Presentatie van ex-inbreker Evert over beveiliging van uw huis
21.00 Pauze met koffie en thee en mogelijkheid tot bezoek informatiemarkt
21.15 Presentatie van brandweer over brandveilig wonen
21.45 Bezoek informatiemarkt

Het aanmelden voor deze avond is niet verplicht, maar om de organisatie een beeld te geven van het te verwachten aantal bezoekers is dat wel prettig. U kunt u aanmelden op het e-mailadres webmaster@uitgeest.nl