Geen geschikt dak, toch zonnepanelen

DUEC_Zonnedak Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is misschien wel een wens, maar een geschikt dak om deze te plaatsen ontbreekt. Om toch te profiteren van een lagere energierekening en de mogelijkheid zelf elektriciteit op te wekken heeft DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie) het project Zon op Uitgeest gestart.

Samen energie opwekken
Gezamenlijk energie opwekken is nu net zo voordelig als zonnepanelen op eigen dak.
De zonnepaneleninstallatie is voorzien op het dak van een bedrijfspand aan de Molenwerf. Het rijk en energieleveranciers maken dit mogelijk in de zogenaamde ‘postcoderoos-regeling’. Bewoners met de postcode 1911 en aangrenzende postcodegebieden kunnen hier aan deelnemen. Op www.duec.nl vindt u meer informatie en kunt u zich vrijblijvend inschrijven. Tot nu toe zijn er al voor meer dan 220 zonnepanelen inschrijvingen.

Informatieavond Zon op Uitgeest
Op 29 november a.s. organiseert DUEC een speciale informatieavond over het project Zon op Uitgeest. Locatie: dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Toch liever zelf zonnepanelen?
Als u interesse heeft in zonnepanelen op eigen dak, ga ook dan naar www.duec.nl voor de Uitgeester zonnepanelen actie. U kunt daar meer informatie vinden