Fotoworkshops met Ab Baart Fotografie

BERGEN (NH) – Wat is er mooier dan de duinen op een vroege ochtend in september? De opkomende zon, ochtendnevel en bedauwd spinrag; het levert de prachtigste plaatjes op. Ook dit najaar organiseren we weer twee fotoworkshops in de duinen rondom Bergen, onder leiding van fotograaf Ab Baart en boswachter Fred van den Bosch. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

De data en locaties zijn:
1 september om 7:30 uur vanaf parkeerterrein Uilenvangersweg Bergen nabij de schaapskooi.
15 september om 7:30 uur vanaf parkeerterrein PWN Verspyckweg Bergen aan Zee.

Inschrijven via de : www.fotocursus.nl. Inschrijven per mail.
De mooiste foto’s worden dichtbij huis geschoten!
Door het felle licht en de warmte overdag, zijn in de zomermaanden de ochtend en avond de beste tijden om te fotograferen. Maar voor perfect licht ga je natuurlijk vroeg uit de veren. Daarom hebben we in de maand september twee ochtendexcursies gepland.
De duinen bieden prachtige taferelen. Verstilde landschappen met bloeiende heide en grazende schapen, grijsgroene helm waar tussen het zand zilverwit oplicht, en natuurlijk de rijkdom aan insecten en planten voor de macro-fotograaf. Heeft u dure apparatuur nodig? Zeker niet, elke camera voldoet. En uiteraard krijgt u van Ab ondertussen hulp en tips.
Zaterdag 1 september staat er nog volop heide in bloei, 15 september bloeit er al minder en richten we ons vooral op kleur en vorm op het Buizerdvlak.
Voor koffie en een versnapering ter plekke wordt gezorgd. In de pauze vertelt Ab het een en ander over natuurfotografie. Deze informatie staat ook in een reader die u tijdens de excursie ontvangt.
Van 7.30 tot 11.15 uur. Kosten: € 27,50 contant bij de aanvang