Food Truck’s opgelet: Schrijf je in voor de Food Truck Awards!

FOOD – LIFESTYLE – Dit jaar organisert 24Kitchen alweer de derde editie van de 24Kitchen Food Truck Awards en tevens gaan zij dit seizoen wederom op zoek naar de beste foodtruck van Nederland, gekozen door onze professionele jury en het publiek. De winnende foodtruck krijgt eeuwige roem, maar ook als je stemt maak je kans op te gekke prijzen.

Dit jaar zal het alleen net even anders gaan; namelijk ‘terug naar de basis’: wie heeft simpelweg de beste foodtruck van Nederland? en of Noord Holland?

24Kitchen maakt anders dan voorgaande jaren – geen gebruik van verschillende categorieën, maar kiezen de beste foodtruck op het gebied van smaak, service en originaliteit.

Alle foodtrucks in Nederland kunnen zich opgeven voor de Food Truck Awards, waaruit de professionele jury 24 genomineerde trucks kiest. Vervolgens gaan zowel de jury als het grote publiek proeven om uiteindelijk een stem uit te brengen op de beste foodtruck van Nederland.

Hoe kun je je inschrijven?
Voorafgaand kan elke foodtruck zich opgeven om genomineerd te worden. Inschrijving is dus geen garantie van deelname, maar wel een grote kans op nominatie. Nadat de inschrijfperiode voorbij is gaat de 24Kitchen jury in beraad en maken we de 24 genomineerden bekend, waarna het stemmen kan beginnen. Als foodtruck kan je iedereen vragen om op jou te stemmen, wat heel makkelijk gaat via deze website. Iedereen mag maximaal 1 stem per foodtruck uitbrengen.

Inschrijven kan hier en kan tot en met 18 mei. Op 1 juni maken we de 24 genomineerde trucks bekend en vanaf dan kan iedereen stemmen tot en met 26 juni. Erna worden de winnaars van de publieks- en juryprijs gekozen.

NB: heeft Isabel Boerdam bekend als De hippe vegetariër een aantal foodtrucks beschreven op haar blog

Bron: Uit ons eigen netwerk