Finalisten NHN Business Awards zijn bekend

NOORD HOLLAND De NHN Business Awards heeft nog nooit zoveel aanmeldingen ontvangen als dit jaar. Het is duidelijk te merken dat het goed gaat met de bedrijven in Noord-Holland boven Amsterdam. Mede door de krapte op de arbeidsmarkt en de betrekkelijke rust, nu het weer goed gaat met de economie, zorgt ervoor dat bedrijven zich weer gaan richten op hun marketing en weer naar manieren zoeken om beter zichtbaar te zijn bij het publiek en toekomstige werknemers.

Daar is de grootste ondernemersverkiezing in de regio natuurlijk bij uitstek geschikt voor. De bedrijven kwamen ook uit alle hoeken van de regio, vanaf Texel tot Zaandam, van Schoorl tot Enkhuizen en van Velsen-Noord naar Volendam. 12 prachtige Noordhollandse bedrijven van boven het Noordzeekanaal, mogen zich Finalist noemen van de NHN Business Awards 2018. Ze gaan een spannende tijd tegemoet.

5 en 15 november krijgen ze de voltallige 10-koppige jury op bezoek. De jury rijdt gedurende deze 2 dagen door de regio om alle finalisten persoonlijk te bezoeken. Iedere finalist heeft een uur de tijd om zijn of haar bedrijf zo goed mogelijk te presenteren aan de jury.

Er wordt tijdens deze bezoeken beoordeeld op 6 criteria: Duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie. Daarnaast letten de juryleden ook op zaken als (sociaal)medewerkersbeleid, financiële gezondheid, (social)media en ondernemerschap in het algemeen en natuurlijk wordt er een punt gegeven voor de ontvangst en presentatie.

Donderdag 29 november volgt dan het laatste deel van de spannende finale. Dan moeten de finalisten zich presenteren aan het publiek tijdens een pitch van 2 minuten. Zo’n 500 aanwezige ondernemers in de Cultuurkoepel maken live dit laatste onderdeel van de finale mee. De winnaars gaan uiteraard naar huis met een van de 5 Awards en een goed gevuld prijzenpakket.

De finalisten van 2018 zijn:

Grootbedrijf
Breedweer Facilitaire Diensten (Uitgeest)
Abovo Media (Hoorn)
Vomar Voordeelmarkt (Alkmaar)

MKB Midden
Snaas Metaalwaren (Hoorn)
Karsten Tenten (Zwaag)
MEO (Alkmaar)

MKB Klein
Slagersatelier Gebr. Duijzer (Den Helder)
KBL Circulair Schoonmaakcentrum (Broek op Langedijk)
Turn-Over (Alkmaar/Castricum)

Thema Award: Leisure
Leerwerk Restaurant STOER (Alkmaar)
Westfries Museum (Hoorn)
A.F. Vrij Zijn Theater (Alkmaar)

Deze 12 finalisten strijden ook mee voor een 5e Award. De NHN Publieks Award.
In tegenstelling tot de 4 bovenstaande Awards wordt de Publieks Award gekozen door het publiek.

De relaties en fans van de bedrijven mogen ons op deze manier laten weten welke finalist door de inwoners van Noord-Holland gekozen wordt.
Stemmen kan via de website www.nhn-businessawards.nl