Filmhuis de Zwaan: Bridget Jones’s baby.

Uitgeest – Deze derde Bridget Jones film is absoluut weer de moeite waard om te kijken. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Renee Zellweger).
Na Bridgets break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. De klunzige Bridget besluit zich te focussen op haar baan als t.v. producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft, maar dan ontmoet ze de onweerstaanbare Amerikaan Jack (Patrick Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat haar oude vlam de Britse Mr. Darcy mist. Geheel ongepland raakt Bridget in verwachting. Actrice Emma Thompson schittert niet alleen in een droogkomische bijrol, ze schreef ook mee aan het script. Deze humoristische film zit vol met romantische en ontroerende momenten.

17 maart is de zaal open vanaf 19:45 en de film begint om 20:15. Toegang € 6,- (“Vrienden v/d Zwaan” €5,-) inclusief een kopje thee of koffie voorafgaand aan de film. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Schuyt aan de Middelweg 139 in Uitgeest,of aan de zaal, indien nog beschikbaar.