Figuranten gezocht voor nieuwe thrillerserie LOIS: gebaseerd op de drieluik van bestsellerauteur Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt Foto: www.simonevandervlugt.nl

ALKMAAR – Komend najaar kunnen we gaan genieten van de nieuwe spannende thrillerserie LOIS bij AVRO/TROS op NPO 1 waarvan de opnames grotendeels in Alkmaar al in volle gang zijn.

Hiervoor is Televisieproductiebedrijf Endemol Shine nog op zoek naar figuranten. De serie is gebaseerd op de drieluik van auteur Simone van der Vlugt en speelt zich grotendeels af in Alkmaar. van der Vlugt schreef meerdere boeken waarin de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga de hoofdpersoon is.

Simone van der Vlugt is met regelmaat al te gast geweest in ‘Lisette Pakt UIT en zal binnenkort hier meer over vertellen.

Endemol Shine wil een “feestelijke sfeer” creëren op de Vismarkt in Alkmaar op 27 maart. “We zoeken zoveel mogelijk mensen die zin hebben in een leuke avond uit! Ervaar samen met vrienden en familie de sfeer op een grote filmset, dan zorgen wij voor hapjes en drankjes”,

Wil jij ook figurant zijn in LOIS? Neem dan contact op met Endemol Shine en mocht je op op 27 maart niet kunnen maar wel graag kans maken, die mogen zich ook aanmelden.