FF Anders Bloemen viert 1-jarig bestaan in Uitgeest

UITGEEST – Zaterdag, 28 april 2018, was het feest bij FF Anders Bloemen. Deze dag vierden ze het 1-jarig bestaan in Uitgeest. In alle vroegte was eigenares Wendy Vastenouw al druk bezig om de winkel weer spik en span te maken met verse bloemen, boeketten en diverse cadeau artikelen. Maar ook om de winkel te versieren voor deze feestdag.

Ruim één jaar geleden besloot Wendy om de grote stap te maken en een compleet nieuwe bloemenwinkel in Uitgeest te beginnen. Na zelf jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een bloemenwinkel was de tijd daar en betrok ze het pand aan de Beatrixlaan. Nu ruim één jaar later kijkt ze terug op een mooie tijd en is voornemens om nog heel veel jaren door te gaan met FF Anders Bloemen. Sinds kort is de “oude” Twingo vervangen voor een mooie bezorg auto die ondertussen al menig boeket in Uitgeest en daar buiten heeft mogen bezorgen.

Wendy heeft sinds kort ook “Het boeket van de Maand” dat gratis bij iemand bezorgd wordt. Hoe je in aanmerking kan komen voor dit boeket? Kijk dan op de Facebookpagina van FF Anders Bloemen. Van vaas tot rouw of trouwboeket je vindt het bij FF Anders.

Wij spraken Wendy tijdens de feestelijkheden: