FC Uitgeest opent ICGT 2016 tegen West Ham United.

Nu On-Air:

Final_LOGO_ICGTUitgeest – Op zaterdag 14 mei wordt er op de velden van FC Uitgeest afgetrapt voor alweer de 31e editie van het ICGT. Zoals alle jaren zal de openingswedstrijd gespeeld worden door de gastheren van FC Uitgeest. Traditiegetrouw zullen de spelers dan onder een haag van ballonnen en begeleidt door de pupillen van FC Uitgeest het veld betreden. Wederom is in de openingswedstrijd een club met een aansprekende naam de tegenstander namelijk het Engelse West Ham United. In de andere wedstrijden van deze poule moet FC Uitgeest het nog opnemen tegen Cruziero uit Brazilië en AZ Alkmaar.

In de andere poule zullen het Griekse Panathinaikos, Fortuna Düsseldorf en het Braziliaanse Atlético Paranaense gaan uitmaken wie op maandag 16 mei tegen elkaar in de halve finales staan.  Om 15.45 uur zal de finale van het ICGT 2016 gespeeld worden.

Naast het voetbal zijn er gedurende het Pinksterweekeinde weer de vertrouwde activiteiten zoals het succesvolle bedrijventoernooi, de clubavond, een veteranentoernooi, het ABT, de kindermiddag en natuurlijk tal van bands, dj’s en artiesten die in de grote tent op het ICGT Plaza zullen optreden. Vrijdag 13 mei begint het allemaal. Op maandag 16 mei wordt het afgesloten met hopelijk een zinderende finale. Zoals altijd is entree het gehele weekend gratis.

Voor meer informatie, ga naar www.icgt.nl of via de website naar onze facebookpagina. Vergeet ook vooral niet om tijdens de Pinksterdagen via de website te kijken naar ICGT TV. Twee keer per dag zal er een ICGT journaal gemaakt worden. Ook dat kunt u bekijken via onze website. Tot slot houden we u via de site live op de hoogte van de scores op de velden.

Tot ziens voor voetbal en feest in Uitgeest.