Extra verkeershinder Uitgeest naar de A9.

Uitgeest – De provincie Noord-Holland voert van 5 tot en met 11 oktober 2015 onderhoudswerkzaamheden uit aan het wegdek van de Provincialeweg N203 over de Assumer Vaart in Uitgeest.
Verkeer naar Uitgeest kan gebruik blijven maken van de Provincialeweg N203. Verkeer van Uitgeest wordt omgeleid via de Jacoba van Beierenlaan richting Heemskerk of via de Geesterweg richting Akersloot en de A9.
De provincie combineert deze onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek met het groot onderhoud dat momenteel plaatsvindt aan de N203 tussen Uitgeest en Castricum. Hierdoor kan het verkeer omrijden via de reeds ingestelde omleidingsroutes en blijft de extra hinder beperkt tot lokaal verkeer van Uitgeest naar de A9. Alle werkzaamheden aan de Provincialeweg N203 tussen Castricum en Uitgeest zijn 12 oktober gereed.
Meer informatie
Met vragen over de werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers contact opnemen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800-0200600 (gratis), of per e-mail infobu@noord-holland.nl. Actuele informatie over de werkzaamheden en de omleidingskaart staan op de website www.infoN203.nl.
De Provincialeweg N203 wordt in 2015 tot begin 2016 veiliger gemaakt. Tussen Castricum en Wormerveer (gemeente Zaanstad) verbetert de provincie de inrichting van de N203 op grote delen van de provinciale weg om de weg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren.

Bro: Provincie Noord-Holland