Duurzaam N-H bijeen op 17 oktober in Alkmaar

ALKMAAR  – Als ondernemer moet je steeds meer verduurzamen, niet alleen vanuit de overheid, maar ook vanuit maatschappelijk oogpunt.
Vaak zie je als ondernemer door de vele aanbieders niet meer wat nou het beste is voor jouw onderneming en blijf je hangen bij de zonnepanelen.Herkenbaar? Kom dan op donderdag 17 oktober naar Alkmaar. Daar geven we je inzicht, tips, voorbeelden en laten we je zien dat duurzaam zelfs winstgevend kan zijn. 20 koplopers uit de regio op het gebied van verduurzaming, zoals GP Groot, HVC, Engie, WES, Tocardo, Duurzaam Alkmaar en nog veel meer, zijn als sprekers aanwezig op dit congres, dat gratis toegankelijk is voor jou als ondernemer.

Daarnaast geven we je een zo breed mogelijk inspiratie tijdens onze Inspiratiebeurs, die gelijktijd gehouden wordt en waar je de nieuwste innovaties op het gebied van Energie & Duurzaamheid kunt bewonderen.Je zult op deze dag ook veel studenten uit de regio tegenkomen, die bezig zijn met het oplossen van een probleem in de regio op het gebied van warmtetransitie. Deze werknemers van de toekomst ontmoeten graag innovatieve bedrijven. Wil je erbij zijn op 17 oktober? Meld je dan nu aan via: https://app.azavista.com/…/5cf8f4c9-c3ac-48f5-86…/c675eef6a1

Meer info lees je op:  www.energieenduurzaamheid.nl