DUEC zoekt vrijwilligers

Logo aangeleverd

UITGEEST – DUEC is bijna een jaar geleden opgericht en het is fijn om te zien dat duurzaamheid leeft in Uitgeest. U kent ons misschien van onze acties met zonnepanelen. Dit is allemaal mogelijk gemaakt met vrijwilligers. Vanwege het grote succes van deze activiteiten, hebben we meer vrijwilligers nodig.

DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie) wil een bijdrage leveren aan de energietransitie. Dat wil zij zo nel en zo goed mogelijk. Met, door en voor Uitgeesters. De door ons gebruikte energie wil DUEC binnen de eigen (regio)grenzen opwekken. De groei en het succes van de activiteiten maakt dat er meer vrijwilligers nodig zijn. Daarom vraagt DUEC enthousiaste Uitgeesters die zich in willen zetten voor de energietransitie. Het gaat om de volgende vacatures.

Energie coaches gezocht!
DUEC zoekt Uitgeesters die enthousiast zijn over en ervaring hebben met de verduurzaming van de eigen woning. Tegelijkertijd zijn er inwoners die zelf graag hun hun huis willen verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. Dan is het prachtig om de “ervaringsdeskundigen” tips en adviezen te delen met Uitgeesters die nog willen starten met het verduurzamen van hun woning.

Website beheerder gezocht!
Heb je ervaring met het maken en beheren van websites? Heb je een paar uur in de week beschikbaar? En wil je bijdragen aan de verduurzaming van Uitgeest? Dan wil DUEC graag met jou in gesprek over je mogelijke bijdrage aan het digitale platform: de website van DUEC (www.duec.nl).

Assistent administratie gezocht!
Heb je ervaring met het gebruik van spreadsheets? Heb je een paar uur in de week beschikbaar en wil je graag bijdragen aan de verduurzaming van Uitgeest? DUEC wil dan ook graag met jou in gesprek voor je bijdrage.

Heb je interesse in een van de bovenstaande functies, neem dan contact op met: mail naar [email protected] Kijk ook op de website voor meer informatie www.duec.nl