Wordt u ook donateur of sponsor van de OSU?

Foto: OSU

UITGEEST – De Omroep Stichting Uitgeest (OSU) bestaat ruim 4 jaar en is in Uitgeest en omgeving de afgelopen jaren een begrip geworden. Zeker als U bedenkt dat alle uitzendingen met veel plezier uitsluitend wordt gedaan met en door vrijwilligers.

Zoals U zult begrijpen kost het maken en verzorgen van een radio uitzending veel geld. Van al deze uitzendingen die wij mogen verzorgen worden de kosten steeds hoger, maar de Rijksbijdrage voor lokale omroepen wordt steeds lager. In verhouding tot de Regionale en Publieke omroepen krijgen de Lokale omroepen slechts een minimale bijdrage vanuit het Rijk. De inkomsten van de OSU bestaan uit een stukje Rijks/Gemeentelijke bekostiging en sponsoring vanuit het Uitgeester bedrijfsleven. Daar zijn we uiteraard zeer dankbaar voor.

Wij hebben nu een Crowdfunding (Doneer) actie opgezet om lokatie uitzendingen te kunnen blijven realiseren. Denkt U hierbij aan de live uitzendingen zoals: Huttenweek, Kerkdiensten, Koningsdag, Kermisloop, Intocht St. Nicolaas, Raadsvergaderingen, ICGT en alle overige uitzendingen van de OSU.

Nu vragen wij aan U, als luisteraar en zij die ons een warm hart toedragen, een kleine jaarlijkse bijdrage van 10 Euro. Uiteraard staat het U vrij elk gewenst bedrag te doneren, ook omdat wij ons realiseren dat het genoemde bedrag voor verschillende huishoudens misschien te veel is. Elke donatie van groot tot klein is welkom.

Voor bedrijven hebben we een actie dat als U als bedrijf donateur of sponsor wordt, U als bedrijf een jaarlang een commercial krijgt op de OSU, een banner op de website van de OSU en UitgeestOnline. Tevens wordt uw bedrijf een jaarlang genoemd bij alle lokatie uitzendingen.

Uit het oog van kostenbesparing willen wij U wijzen op de mogelijkheid om via, Doneeractie, uw donatie over te maken. Dit mag ook anoniem hiervoor kunt U op de pagina het vakje “anoniem” aanklikken.

Namens de vrijwilligers van de OSU danken wij U voor uw bijdrage en hopen wij dat U nog lang van onze uitzendingen zult genieten.