Diefstal/verduistering telefoon.

Foto: OSU

UITGEEST – Op de Melksuiker thv perceel 143 werd op vrijdag 19 maart 2021 omstreeks 19.43 uur een I phone 7 weggenomen van een 14 jarig meisje uit Uitgeest. Het meisje bevond zich buiten op de Melksuiker toen ze aangesproken werd door twee andere meiden. Deze meiden vroegen aan het meisje of zij even mochten bellen met haar telefoon. Toen het meisje vriendelijk haar telefoon aan een van de meiden gaf, renden de meiden er vandoor met de I phone. De meiden leeftijd 15 a 16 jaar oud holden vervolgens weg over de Melksuiker in de richting van het station. De telefoon kon voor het laatst worden getraceerd op de Middelweg thv café Ome Cor.
Een kort signalement van de meiden luidt als volgt: meisje 1, lengte 1.60 meter, licht getint uiterlijk, donker haar in een knot gedragen, stevig postuur en haar gezicht was voorzien van veel make-up. Meisje 2: lengte ong. 1.70 meter lang, donker getint uiterlijk, slank postuur, donker krullend haar, ook veel make-up in haar gezicht.
Wie er wat gezien heeft of weet welke meiden worden bedoeld, wordt verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of met één van de wijkagenten Frans Pals dan wel Dennie Bronneberg. [email protected] of [email protected]