Derde editie ORIGINAL market breekt records

PERSBERICHT: ORIGINAL market

ALKMAAR – Komende zondag 28 mei maken wel 55 creatieve ondernemers zich weer op voor een nieuwe editie van ORIGINAL market Alkmaar.

Op het Canadaplein en het Kerkplein vind je tussen 11.00 en 17.00 uur de mooiste handgemaakte sieraden en accessoires, duurzame kinderkleertjes, fair trade woonspullen, vintage, kunst en papierwaren. Ook zijn er creatieve workshops en activiteiten voor de kinderen dus naast shoppen is er genoeg te doen!

 

Lokaal talent
Vorig jaar april vond de eerste editie van ORIGINAL market in Alkmaar plaats en sindsdien is de markt alleen maar verder gegroeid in aanbod en activiteiten. Wat heel bijzonder is aan deze locatie, is dat meer dan de helft van de standhouders uit Alkmaar en omgeving komt en een kwart uit Alkmaar zelf. Van ambachtslieden en jonge ontwerpers tot vlijtige huismoeders en gepassioneerde ondernemers; iedereen vertelt graag zijn persoonlijke verhaal achter de producten die ze verkopen.

Leuke activiteiten
Kids kunnen zich laten omtoveren bij de schminkwagen, er worden feather extensions gezet voor hippe meiden of je kunt gaan zitten voor een verwarmende mini-stoelmassage. Op het creatieve pleintje kunnen bezoekers een schrijfworkshop volgen, zelf een stempel maken, of meedoen aan een workshop Zentangle (tekenen/schilderen).

zondag 28 mei 2017 | ORIGINAL market
Canadaplein & Kerkplein rond de Grote Laurenskerk
11.00 – 17.00 uur
gratis entree
workshops tegen betaling
www.originalmarket.nl
www.facebook.com/ORIGINALmarket