De Zwaan Cultureel pakt uit in het nieuwe seizoen 2019/2020!

UITGEEST – Na het succesvolle theaterseizoen 2018/2019 waren de verwachtingen hooggespannen voor het nieuwe programma van De Zwaan Cultureel. Wie het nieuwe programma al heeft bekeken, weet het zeker, die verwachtingen worden zonder meer waargemaakt. De Zwaan Cultureel overtreft zichzelf dit theaterseizoen met theater, Filmhuis, koffieconcerten en het Open Podium.

Het programma in vogelvlucht
De theatervoorstellingen zijn gevuld met bekende en wat minder bekende namen, met toneel, goede muziek en cabaretvoorstellingen. Een greep uit het aanbod: Jan Rot, Debby Petter, Het Volk,
Alex Roeka, Kirsten van Teijn en Tim Knol. Ga snel naar www.dezwaancultureel.nl voor het totale plaatje. Natuurlijk is er ook een familievoorstelling waar jong en oud van kan gaan genieten. Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met het theaterdiner.

Het programma telt dit seizoen vijf klassieke koffieconcerten, van blazers en strijkers tot sopraan en harp, van Oost-Europees tot Italiaans. Geniet thuis eerst van een ontspannen zondagochtendontbijt en kom daarna om 11.30 uur genieten van een fijn concert in De Zwaan.

Het Filmhuis biedt ook dit seizoen eens in de twee weken een actuele film. Welke film het zal zijn, wordt ongeveer zes weken voor de speeldatum bekendgemaakt. Laat je je graag verrassen? Bestel dan ruim van te voren kaartjes voor het Filmhuis!

Het maandelijkse Open Podium is niet meer weg te denken uit de planning. Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten, met de nadruk op akoestische instrumenten. Ook dit jaar is het Open Podium natuurlijk weer gratis.

Frisse website en online kaartverkoop
Naast dit kleurrijke programma heeft De Zwaan Cultureel een compleet vernieuwde website. Naast de nieuwe lay-out is de belangrijkste verandering dat kaartjes voor alle voorstellingen voortaan online gereserveerd en direct via iDEAL betaald kunnen worden. Zoek op je gemak de voorstellingen uit die je wilt zien, betaal veilig en snel, en ontvang je kaartjes per omgaande in je mailbox. Je kunt je tickets vervolgens printen en meenemen, of je laat je tickets scannen op je smartphone. Eenvoudiger kan het niet! Je kunt dit seizoen nog beperkt kaarten kopen bij Boekhandel Schuyt. En je kunt natuurlijk vlak voor de voorstelling langskomen om te zien of er nog kaarten aan de zaal te krijgen zijn. Graag tot ziens!