De Uitgeester vanaf nu gratis huis aan huis

De UitgeesterUITGEEST – De krant van en voor Uitgeest, De Uitgeester, is gestopt met de papieren betaalde uitgave en zal vanaf vandaag elke week gratis huis aan huis in Uitgeest bezorgd worden. De digitale editie, via internet, blijft wel een betaalde uitgave. De Uitgeester bereikt hiermee ruim 5600 huishoudens in Uitgeest en vergroot daarmee haar bereik. De Uitgeester wil hiermee de inwoners van Uitgeest weer dichterbij het lokale nieuws brengen. Daarnaast is de Uitgeester ook een samenwerking aangegaan met diverse Uitgeester bedrijven en instellingen zoals Bakker Putter, A9-Studio’s, 112-Uitgeest.nl, OSU-Radio en vele anderen.

Vriend van De Uitgeester
Op de internetpagina van de Uitgeester kunt u zich aanmelden als Vriend van De Uitgeester. Hiermee steunt u De Uitgeester financieel en profiteert u van diverse voordelen, zoals de krant wekelijks gratis in uw mailbox.

Daarnaast werkt De Uitgeester aan Vrienden-voordeelacties bij plaatselijke winkels, concert- en theaterbezoek of steun aan een plaatselijk goed doel. Zodra hier meer over bekend is, wordt u direct op de hoogte gesteld.

Uw bijdrage hiervoor is € 12,50 (mag ook meer) en wordt via een machtiging geïncasseerd. Meer informatie vindt u op www.uitgeester.nl  Elke 50ste vriend ontvangt een heerlijk spijsbrood van bakker Putter.