De OSU wenst u een goed 2018

Nu On-Air:

Foto: OSU

UITGEEST  – Namens alle medewerkers van de Omroep Stichting Uitgeest wensen wij u een goed, gelukkig en gezond 2018.

Ook in 2018 is de OSU er voor u met lokale en regionale informatie, Raadsvergaderingen en sinds kort ook de kerkdienst vanuit de Katholieke kerk Onze  Lieve Vrouwe Geboorte. Via de OSU hebben we afgelopen jaar ruim 8.000 uur radio voor u mogen verzorgen gesteund door vele lokale ondernemers. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Door deze steun kunt u ook in 2018 weer op ons rekenen.

2018 is voor de OSU een bijzonder jaar, de zender krijgt een nieuwe lokatie, we zijn straks ook via KPN te ontvangen en breiden uit naar DAB+

In 2017 waren we reeds gestart op DAB+ maar dit was een tijdelijke vergunning vanuit het Ministerie die geldig was tot 1 januari 2018. Het is nu afwachten wat de Staatssecretaris besluit over lokale omroepen en DAB+. Wij blijven dit op de voet volgen en houden u op de hoogte.

2018 zal grotendeels in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen staan. Wij volgen dit van A tot Z en zijn achter de schermen ingesprek om diverse Live uitzendingen te realiseren. Maar er staat nog meer op het programma zoals het ICGT, Huttenweek, Raadsvergaderingen en alle overige evenementen waar de OSU bij zal zijn om u als luisteraar van lokale informatie te voorzien.

Ook in 2018 kunt u weer op ons rekenen!