De Hippe Vegetariër maakte een Glutenvrije borrel met pizzadip

GEZOND – FIT – Glutenvrij eten saai of beperkend? Volgens Isabel Boerdam, De Hippe Vegetariër, beslist niet en ging opnieuw creatief aan de slag en maakte een heerlijke glutenvrije vrijdagavondborrel.

Deze pizzadip is een verrassende variatie en ideaal om te delen met een groep vrienden.

Heerlijk met een pittige saus van aubergine, paprika en tomaat, gecombineerd met black beans, gele paprika, feta en olijven. Wijntje en glutenvrije snacks erbij, en genieten maar!

 


Uitdaging: vaker glutenvrij eten

De komende maanden zal Isabel samen met haar lief de uitdaging aan gaan om vaker glutenvrij te eten. Al eerder at ze wel eens een week glutenvrij en dat beviel prima, ook volgde De Hippe Vegetariër andere mensen die maar liefst 100 dagen glutenvrij aten, en zag wat het met ze deed.

Hij wil af van zijn opgeblazen gevoel na het eten van pasta, rijst en brood, en dit is dus een goede test! Maar Isabel en haar lief willen natuurlijk niet inleveren op genieten van eten en variatie in de keuken. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig! Schär, het grootste glutenvrije merk van Europa, gaf ons ongelofelijk veel inspiratie dankzij de maar liefst 120 glutenvrije producten die zij in hun assortiment hebben.

Denk aan brood, zoete en zoute snacks, pasta, meel en diepvriesproducten. Er ging een wereld voor ons open! Wij gaan de komende maanden dus samen met Schär te gek, lekker glutenvrij eten! Heb jij coeliakie of last van een glutensensitiviteit, net zoals de partner van Isabel?

Help ze dan op weg met jouw glutenvrije inspiratie en laat het Isabel en haar lief weten via jouw favoriete recept met één van de vele Schär producten via Facebook of Instagram met #FeelGoodwithSchaer. te delen en mocht je daar geen gebruik van maaken dan kan het ook via de site De Hippe Vegetariër is een blog voor vegetariërs, flexitariërs en levensgenieters.