De Eerste Zien Obstakel Run van Uitgeest!

Zwembad de ZienUitgeest – Door het zwembad, over balken, door banden, glijdend, kruipend en klimmend. Normaal kun je rustig zwemmen bij ons in het zwembad maar…. op zondag 11 september organiseert De Zien in samenwerking met LieftingFit ‘de Eerste Zien Obstakel Run van Uitgeest’.

In teams, jong en oud, leg je een parcours af met leuke, spannende en zware obstakels en waarbij je moet klimmen, kruipen, springen en natuurlijk zwemmen! Het is geen wedstrijd en het gaat om de fun!

Een team bestaat uit maximaal 6 personen waarvan minimaal 1 volwassene (18 jaar of ouder) en 1 kind. Uiteraard is iedereen in het bezit zijn van zwemdiploma. De kosten bedragen €7,50 p.p. inclusief een consumptie.

De obstakels liggen in en rondom het zwembad en één ding is zeker; je wordt nat en vies! Na afloop heb je enorme voldoening en ben je een mooie ervaring rijker.

Reserveer dus 11 september in je agenda. Of geef je alvast op voor dit spektakel via evenementen@zwembad-dezien.nl Op de site en Facebook  van De zien komen binnenkort meer details.