D66 Valentijnsvrijwilliger bekend!

Vrijwilligster Yvonne Hoogeland ontvangt taart namens Rene Oud D66 Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Half januari deed D66 Uitgeest een oproep om in het kader van hun jaarlijkse Valentijnsactie een vrijwilliger van het jaar te nomineren. Maar liefst 5 verschillende nominaties werden er ingestuurd. Maandag 12 februari heeft de afdeling zich over de keuze gebogen en de winnaar is bekend. Op 15 februari werd Yvonne Hoogeland, coordinator van Meet & Eat, verrast met een taart en gedeeld met het hele team.
Rene Oud licht toe: “Yvonne runt samen met Aad en alle andere vrijwilligers eigenlijk een klein bedrijfje, vrijwillig en belangeloos. Ze is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die middels samen eten en koken één motto nastreven: samen is niet alleen! D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en daarbij is samen sterker dan alleen! Wij dragen Meet & Eat een warm hart toe.”
In de gemeente Uitgeest gebeurt heel veel op het gebied van vrijwilligerswerk. Dat blijkt wel uit het grote aantal genomineerd. Volgens D66 spelen alle vrijwilligers een belangrijke rol in de samenleving. Vrijwilligers dragen bij aan sociale verbinding en kostenbesparing. Dit doen ze vaak belangeloos – maar niet vrijblijvend – voor de essentiële dingen in onze maatschappij.