Cursus ‘Gezond en Fit’ in januari van start bij Inge Verbaan

UITGEEST – Inge Verbaan start in januari met de cursus “Gezond en Fit”. Deze cursus bestaat uit 8 maandagavonden van 19.30 – 21.00 uur en is voor iedereen toegankelijk die zijn huidige leefstijl wil veranderen, om wat voor reden dan ook. Of het is om af te vallen, of hoe je gezonder kunt gaan koken, of met welke voeding je bepaalde klachten kunt verminderen, zoals diabetes, darmproblemen, huidproblemen enz.

Wat houdt de cursus in:
Gewichts- en voedingscoach Inge Verbaan leert je alle do’s en dont’s op het gebied van voeding, verstandige keuzes maken, afvallen en bewegen, deel recepten en laat iedere week 2 lekkere gezonde voedingsmiddelen proeven.

Hoe je het jojo-effect kunt voorkomen, hoe je blijvend kunt afvallen zonder honger te lijden, hoe je om moet gaan met feestjes en etentjes buiten de deur. Door stap voor stap inzicht te geven, krijg je weer grip op je leven en eetgedrag. Dit alles in huiselijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

Indien wenselijk kan er ook bij Inge gewogen en gemeten worden, dit is niet verplicht, maar geheel vrijwillig. Minimaal 5 personen en maximaal 8. Dan blijft het nog een beetje persoonlijk en kun je ieder voldoende aandacht geven.

De kosten bedragen € 150.,- p.p. en als je aanvullend verzekerd bent kan je in aanmerking komen voor een vergoeding. Lees hiervoor de polisvoorwaarden in je ziektenkostenverzekering.

Gewichts- en voedingscoach Inge Verbaan zal binnenkort tevens te gast zijn in ons gezonheid programma. Lees meer meer info en geef je op bij: Inge Verbaan