Connexxion neemt regiotaxi over

Uitgeest – Houders van regiotaxi-pas kunnen reizen met de regiotaxi. Deze is bedoeld voor mensen die vanwege een beperking geen gebruik kunnen maken van het reguliere openbaar vervoer. Op 1 januari 2016 neemt Connexxion het vervoer via de regiotaxi over van de Bios-groep.
De regiotaxi rijdt zeven dagen per week van 6.00 uur tot 24.00 uur langs verschillende adressen om reizigers op te halen en weg te brengen. Vanuit Uitgeest kunt u vijf zones alle richtingen op reizen. U kunt met de regiotaxi richting Haarlem, maar ook bijvoorbeeld naar Alkmaar of Bergen.
Maakt u gebruik van vaste ritten, dus ritten die volgens een vast schema gereserveerd zijn? Dan is het noodzakelijk dat u deze vaste ritten voor 2016 opnieuw reserveert.

Dat kan via telefoonnummer: 0900-8878.

Als u niet langer gebruik maakt van uw regiotaxi-pas, dan verzoeken wij u dit door te geven aan de gemeente via e-mail: sociaalteam@uitgeest.nl. Vermeld daarbij uw Burgerservicenummer (BSN) en/of uw naam en geboortedatum, zodat wij uw gegevens kunnen achterhalen. Na uw melding wordt de pas beëindigd.

Voor uitgebreide informatie over de regiotaxi-pas zie de website www.uitgeest.nl