Cafetaria Family wint Award

Foto: Uitgeester Courant
Foto: Uitgeester Courant

Uitgeest –  Niets vermoedend ging Jacqueline van Hoolwerff van Cafetaria Family in Uitgeest vorige week naar de ondernemersdag. Zonder dat zij het wist werd het een hele bijzondere dag voor haar. Tijdens deze dag was er een spreker die uitleg gaf over de nieuwe trends in de fastfood branche en Family. Na de lunch werden er diverse award uitgereikt voor gastvrijheid, hygiëne en marketing. Op een bepaald moment liep de echtgenoot van Jaqueline in nette kleding binnen. Toen begon er bij Jaqueline iets te dagen. Hierna besefte ze pas dat ze in de prijzen was gevallen. Van de 44 Family Cafetaria’s werd de Uitgeester locatie aangemerkt als beste.

De organisatie van de Family stuurt drie keer per jaar een Mystery guest langs die op alle fronten beoordeelt en op het totaalplaatje scoorde Uitgeest deze keer het hoogst. Jacqueline: “Ik wist niet dat het mij zóveel zou doen, hier doe je het voor. In samenwerking met een fantastisch team want ik doe dit natuurlijk niet alleen. Er wordt veel geklaagd over de jeugd van tegenwoordig maar daar heb ik geen last van. Het personeel staat hier met veel plezier achter de toonbank en heeft voor iedereen een aardig woord of glimlach klaar.” Dan lachend: “En over een paar weken komt Roxy terug uit Zuid-Afrika, dan gaat de vlag uit want dan krijg ik wat meer lucht. Aan de views op facebook te zien, worden wij enorm gewaardeerd door de klant het waren er maar liefst 9100, zelfs mensen die geen klant zijn, zo leuk!”

Het is aan de warme en gezellige uitstraling te danken maar ook zeker aan de verse producten zoals de door Family zelf ontworpen Burger zonder E nummers.
Op 21 juni aanstaande zijn er leuke acties voor de klant in verband met de Family Feestdag.  Jacqueline: “Een klant zei na het winnen van de Award dat ik nu op het hoogtepunt kon stoppen, maar zo lang ik er lol in heb, ga ik lekker door.”

Bron: Facebook Cafetaria Family en Uitgeester Courant