Buurtsportcoach Uitgeest peilt wensen en behoeften voor sport- en bewegen

Uitgeester buurtsportcoach Chantal Thomas is in alle sporten thuis. Foto: Gemeente Uitgeest

UITGEEST – In opdracht van de buurtsportcoach van de gemeente Uitgeest wordt op dit moment een onderzoek uitgevoerd naar de sport- en beweegbehoeften van inwoners van de gemeente Uitgeest. De gemeente ondersteunt het onderzoek, waarvan de uitkomsten worden gebruikt om nieuw sport- en beweegaanbod te creëren in samenwerking met de lokale verenigingen en sportaanbieders. Het is daarom belangrijk dat de bijbehorende enquête door zoveel mogelijk inwoners wordt ingevuld. Dit kan online via www.hollansportbv.nl/sportbehoefte-uitgeest.

In de enquête kunnen inwoners aangeven welke sporten hij/zij wil beoefenen en welke manier van bewegen de voorkeur heeft. De buurtsportcoach analyseert de uitkomsten en met de inzichten die hieruit ontstaan, gaat zij naar de sport- en beweegaanbieders. Een aanbod wordt samengesteld wat aansluit bij de behoefte van de inwoners. Zodat sport voor ieder weer wat toegankelijker is.

Iedereen kan de enquête invullen via: www.hollandsportbv.nl/sportbehoefte-uitgeest

Mocht u vragen hebben over sporten en bewegen in Uitgeest, of juist een goed idee willen delen, dan is de buurtsportcoach te bereiken via 06-43041145, of via [email protected] U kunt ook altijd even langskomen op haar Sportspreekuur, op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in het gemeentehuis van Uitgeest.