Buurderij zoekt handje erbij

Nu On-Air:

REGIO – De Buurderij in Alkmaar heeft een geweldige start gehad in december en het aantal Buren dat zich aanmeldt blijft groeien, ook het aanbod van producenten breidt de komende tijd uit en wordt het assortiment verder verbreed. het succes heeft onze verwachting echt overtroffen en daarom zijn we op zoek naar extra handje erbij om onze ambities verder te kunnen verwezenlijken.

Wij zoeken een gemotiveerde vrijwilliger die wil meedenken over hoe we beter kunnen worden in wat we doen. Een vrijwilliger die niet alleen zelf enthousiast is, maar dat enthousiasme ook wil overbrengen op de Buren en Boeren.

Iemand die zich verbonden voelt met de filosofie en zich herkent in waar de Buurderij voor staat en daar een steentje aan bij wil dragen. Ben of ken jij die gene?
Ook help je mee met het voorbereiden van het ophaalmoment en de ruimte in te richten, en na afloop weer op te ruimen.

Spreekt dit je aan? Kom dan het Buurderij team Carla, Jennifer en Tatyana versterken /helpen op dinsdag, van ongeveer 17:00 tot 20:30. Als je niet wekelijks beschikbaar bent kunnen we samen kijken hoe onze agenda’s een match kunnen maken.

Ook voor de verspreiding van flyers en posters zoekt de Buurderij iemand die wil helpen. Vind jij het leuk om de Buurderij meer bekendheid te geven en ons te helpen door binnenkort een verspreidingsronde te doen langs leuke plekken in Alkmaar?

Mail een korte motivatie naar [email protected]