Burgemeester Verkley nieuwe ambassadeur Beursvloer.

vlnr   Burgemeester Gemeente Uitgeest Wendy Verkley, Beursvloer IJmond Noord Algemeen coördinator Rob Endema en voorzitter Ineke Edzes-Altena
vlnr Burgemeester Gemeente Uitgeest Wendy Verkley, Beursvloer IJmond Noord Algemeen coördinator Rob Endema en voorzitter Ineke Edzes-Altena

Uitgeest – De nieuwe burgemeester van Uitgeest Mw. Wendy Verkley is door Beursvloer IJmond Noord voorzitter Ineke Edzes en coördinator Rob Endema bereid gevonden om ambassadeur te worden. Net als haar voorgangers zal zij zich enthousiast en bruisend opstellen tijdens het 1e lustrum op dinsdag 27 oktober. Om 16.00 uur zal zij samen met vertegenwoordigers van de gemeentes Beverwijk en Heemskerk de gong luiden in A9 Studio’s in Uitgeest ter opening van de Beursvloer.

Op dit moment is de Vrijwilligerscentrale Beverwijk-Heemskerk, partner van de Beursvloer IJmond Noord, druk bezig met de coördinatie van de 173 gemaakte matches in 2014. De centrale houdt scherp in de gaten of de gemaakte deals daadwerkelijk worden uitgevoerd of dat partijen hulp nodig hebben elkaar alsnog te vinden. Op die manier wordt de kwaliteit van de matches gedurende het hele jaar gemonitord. Donderdag 11 juni nog gingen de bewoners van Huis Ter Wijck ( Viva! Zorggroep) op uitje naar Artis met een lunch die ter beschikking was gesteld door de horeca-afdeling van IJmond Werkt!, in ruil voor advertenties in de diverse uitingen van de Viva! Zorggroep. Meer dan de helft van de matches zijn daadwerkelijk afgerond, voor het merendeel van de overige matches staat afronding gepland voor na de zomer.

De organisatie roept verenigingen en met name ondernemers op om 27-10-2015 alvast met rode stift in de agenda te schrijven, dan staan de vijfde spetterende editie van dit event gepland.