Burgemeester Verkleij schakelt nieuwe zender OSU in.

Burgemeester Verkleij schakelt de zender officieel in. Foto: OSU

UITGEEST – De zender van de OSU is de afgelopen weken verplaatst naar de torenspits van de katholieke kerk in Uitgeest. De antenne staat nu op een hoogte van 42 meter en daarmee is het bereik van de OSU op 106FM in de omgeving sterk verbeterd. Burgemeester Verkleij zet in het bijzijn van OSU voorzitter Richard Schmitt de knop aan voor beter bereik in regio.

Naast het oude originele uurwerk van de kerk, “De klok slaat te allen tijde in de mediawereld, staat nu ook de zender van de OSU. Ook de gemeente ziet de kwaliteit die OSU biedt en koestert de lokale omroep,” vertelt Burgemeester Verkleij. “Deze uitbreiding is een mooie slag naar het actueel uitzenden van nieuws in onze regio. Ik ben er trots op en hoop dat de inwoners, de winkeliers en bedrijven ook zullen genieten van de radio-uitzendingen!”

Het is ook een gedenkwaardige week omdat op 15 januari 2014 de zender van de OSU officieel werd aangezet. Nu, vijf jaar later, is de OSU uitgegroeid tot een volwaardige lokale omroep.

De OSU is in de ether via 106FM te ontvangen van het Bakkumerstrand tot voorbij de Zaanse Schans! Via Ziggo op 104.5FM en kanaal 918, KPN 1129 en Tele2 3007 maar ook online via live.osuradio.nl of de Tune-In app.