Burgemeester Verkleij opent zwem4daagse.

Uitgeest – Maandag 22-06-2015 0m 17.00 uur gaf burgemeester Verkleij het start sein voor de zwem4daagse in Uitgeest. Ruim 150 enthousiaste jongeren en ouderen hebben zich ingeschreven voor deze 4-daagse die eigenlijk 5 dagen duurt. Er is namelijk een reserve dag, mocht je op 1 van de dagen niet kunnen kan en mag je de reserve dag gebruiken. Na het startschot doken de sportieve banentrekkers het water in voor de 250 of 500 meter.

Sport en Spel.
Er zijn diverse activiteiten voor jongen oud van springkussens, waterballen tot een knutselmiddag. De scouting Uitgeest is van de partij met spelletjes en een spannende wedstrijd spijkerbroek hangen in het 2e bad, de Aeroclub Heemskerk geeft een demonstratie met electrovliegtuigen en drones. Voor de liefhebbers is er een clinic van de zwem- en waterpolovereniging Aquafit. En in de kantine wordt een zwemvierdaagse menu geserveerd. Iedereen is van harte welkom in De Zien, ook als je niet meezwemt!

Feestavond ter afsluiting van zwem4daagse De Zien.
Vrijdagavond 26 juni is er een ouderwets gezellig zwembadfeestje voor alle Uitgeesters, dat tot 22.00 uur duurt. Met muziek door DJ Iwan de Wit, een luchtbeddenrace en de grote loterij. Hiervoor zijn geweldige prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers in Uitgeest, die wederom laten zien hoe belangrijk zij het zwembad vinden voor het dorp. Voor het programma en de prijzen voor de loterij zie zwembad-dezien.nl/activiteiten/zwem4daagse en de facebookpagina.