Burgemeester en wethouders doen mee aan NLDoet

UITGEEST/BUCH – Op 15 en 16 maart zetten de burgemeesters en wethouders van Uitgeest, Castricum en Heiloo zich in voor de landelijke actie NLDoet. Samen met duizenden organisaties in het hele land organiseert het Oranje Fonds vele sociale activiteiten en klussen. En ook in Uitgeest, Castricum en Heiloo steken het college en medewerkers de handen uit de mouwen bij activiteiten van stichtingen, (sport)verenigingen of zorginstellingen. Op deze manier laten zij hun waardering zien voor de belangeloze inzet van vrijwilligers. Immers, de inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor de gemeenten en voor de vele sociale initiatieven.

Deelname burgemeester en wethouders
Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseren organisaties verschillende activiteiten in Uitgeest, Castricum en Heiloo. Naast de vele vrijwilligers steken ook burgemeester, wethouders en medewerkers van de gemeentelijke organisatie gezamenlijk de handen uit de mouwen.

Ook aan de slag tijdens NLDoet?
Inwoners die tijdens NLDoet een dag(deel) een steentje bij willen dragen, kunnen zich aanmelden via de website. Zij maken dan kennis met vrijwilligerswerk en helpen een organisatie een klus te klaren. Voor meer informatie en inschrijvingen over de klussen bij u in de buurt, gaat u naar www.NLDoet.nl

Jaarlijkse actie
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van verenigingen, stichtingen en instellingen. NLdoet brengt met de jaarlijkse actie de inzet van vrijwilligers onder de aandacht, stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken en wil bijdragen aan een positief imago van vrijwilligerswerk. Voor organisaties is dit een mooie gelegenheid om nieuwe vrijwilligers aan te trekken én om klussen geklaard te krijgen.