Bohemian Rhapsody in Filmhuis De Zwaan Cultureel

UITGEEST – De kaskraker Bohemian Rhapsody is vrijdag 3 mei te zien in Dorpshuis De Zwaan. De film volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 werd opgericht, weet al snel door te breken met hits als We Will Rock You en Radio Ga Ga. Door de jaren heen vergaart de band een legendarische status met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.
Bohemian Rhapsody won maar liefst vier Oscars! Een daarvan, de Oscar voor beste acteur, was voor Rami Malek. Hij schittert in deze succesvolle film als de legendarische Freddy Mercury. Malek won voor deze rol ook een Golden Globe.

Freddy Mercury schreef wereldhits als Bohemian Rhapsody, Innuendo, Somebody to love en
We are the champions. Hij werd in Zanzibar geboren als Farrokh Bulsara. Zijn ouders waren Parsi’s, uit Perzië afkomstige Indiërs.

De zaal is open vanaf 19.45 uur en de film begint om 20.15 uur. Toegang € 6,- (Vrienden van de Zwaan € 5,-). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Schuyt aan de Middelweg 139 in Uitgeest, of indien nog beschikbaar aan de zaal.