Bijzonder Winterconcert van de Uitgeester Harmonie

Foto: Aangeleverd
Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Deze winter wordt muzikaal verwarmd door een prachtig concert van de Uitgeester Harmonie. Dit Winterconcert wordt speciaal door de samenwerking die is aangegaan met Muziekvereniging Concordia uit Oostzaan. Samen met dit orkest wordt een afwisselend programma aangeboden met een vleugje Kerst. Deels voeren de orkesten eigen nummers op met stemmige nummers als Hallelujah (van Leonard Cohen), Game of Thrones en A Christmas Canon. En er worden een aantal nummers samen uitgevoerd.
Hert concert wordt gehouden op zaterdag 15 december in de Kunstgreep te Oostzaan. Kijk voor meer informatie op de website van de Uitgeester Harmonie, www.uitgeesterharmonie.tk

De Harmonie van Uitgeest, onder leiding van Thomas Eveleens, is dit jaar zeer actief. Na een drietal eerdere concerten dit jaar, en de optredens tijdens Dodenherdenking, de Avondvierdaagse en Sinterklaasoptocht. Er worden iedere donderdagavond veel verschillende muziekstukken geoefend in het Zienhouse. Er is altijd plaats voor nieuwe muzikanten, beginnend en gevorderd. U bent altijd welkom om een keer te komen luisteren.