Aikidoschool in gymzaal de Meent in Uitgeest.

UITGEEST – Vanaf vrijdag 5 juni is er een Aikidoschool in Uitgeest! De lessen worden op de vrijdagavond geven in Gymzaal de Meent en er zijn lessen voor volwassenen en jeugd.
De lessen worden verzorgd door Aikido Kennemerland. Ze geven ook lessen in Haarlem, Heemskerk, Velserbroek en IJmuiden. Hans Boersma (3e dan Aikido) is de oprichter van Aikido Kennemerland en gaat de lessen geven in Uitgeest.

Hans is al bijna twee jaar actief en de school is in die tijd flink gegroeid qua ledenaantal en ook locaties. Er trainen nu al acht enthousiaste Uitgeesternaren bij Aikido Kennemerland en een dojo openen in Uitgeest kon dan ook niet lang meer duren! Belangrijk punt is dat Gymzaal de Meent centraal ligt, waardoor het voor Uitgeesternaren goed te bereiken is, maar ook voor mensen uit Alkmaar, Akersloot, Castricum en Heemskerk.
Aanbod Aikido lessen Uitgeest:
Van 19.00-20.00 uur bieden we jeugdlessen aan voor jeugd van 8-14 jaar. Jeugd wordt spelenderwijs bekend gemaakt met Aikido. We doen veel rol –en valoefeningen en daarnaast leer je steviger in je schoenen staan.
Van 20.00-21.00 uur is het tijd voor de volwassenen. Bij Aikido leer je de aanval van een tegenstander mee te nemen en te eindigen in een worp of klem. Sleutel is hierbij te werken vanuit je eigen kracht, je centrum. Aikido kent geen competitie-element waardoor het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, groot of klein.
Meer info?
Hans Boersma
www.aikidokennemerland.nl
06-57558361