Afrikaanse Djembé picknick bij  Uitgeestermeer

Djembe concert Foto: Aangeleverd

Uitgeest – Djembé Band Zamana is een multiculturele percussiegroep uit  Krommenie en Hoofddorp. De band is opgericht door artistiek leider Patrick Ngambi en biedt cursisten van de djembé lessen de mogelijkheid om hun muzikale talenten aan het publiek te laten zien. Wij willen ons muzikale seizoen afsluiten , door onze jaarlijks Djembe picknick te organiseren samen met de inwoners van Uitgeest.

Wat gaan we doen? Samen muziek maken en gezellig eten, met het Amerikaanse party principe, wat inhoud, dat iedereen iets lekkers te eten en of drinken mee neemt.
Even de feiten op een rijtje:
Datum: zondag 16 juli 2017
Tijden: 14:30 – 17:00 uur
Locatie: Uitgeestermeer (Dorregeest)

Djembe picknick: Iedereen neemt zelf eten en drinken, een kleedje of wat stoelen mee en luncht lekker in de buitenlucht met ons mee. Neem vooral je muziekinstrument mee voor het echte zomergevoel; Iedereen is welkom, maar vooral muzikanten zijn van harte welkom

Extra activiteiten: Djembe workshop om 15.30 uur,  voor mensen die daar zin in hebben. Daarnaast willen we u graag verrassen door een spetterend  Djembe optreden van de  Djembe Band Zamana.