Adverteren/Sponsoring.

Wilt u adverteren bij OSU-Radio?
Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid lokaal en in de regio zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van winkelen bij lokale ondernemers. Door te adverteren of sponsor te worden bij OSU-Radio heeft u als ondernemer een snel, makkelijk en multimediaal platform om uw diensten en/of producten te etaleren.

De belangrijkste voordelen van adverteren met uw dienst of product op uw lokale radiostation:

  • Radio is daar waar uw consument is;
  • Radio bereikt bijna iedereen in alle lagen van de bevolking;
  • Radio vertelt waar uw (potentiële) klanten moeten zijn, informeert ze over de interessante aanbiedingen of activiteiten die plaatsvinden in uw winkel, bedrijf of op uw website;
  • Radio biedt veel gelegenheid uw consumenten te bereiken, te informeren en stimuleren;
  • Radio kan op vele momenten uw reclameboodschap actief herhalen;
  • Bereik de consument op plaatsen en tijden waar andere media vaak niet komen (op het werk, thuis of in de auto)
  • Genereer in korte tijd een hoog bereik. De commercial kan een dag na uw aanmelding en overéénkomst al op OSU-Radio te horen !
  • De OSU heeft een multimediaal platform die ook via internet goed bereikbaar is.
  • Wij kunnen u tevens een gecombineerde aanbieding doen samen met De Uitgeester, dus uw advertentie meerdere malen per dag op de OSU op roulerende tijden en tevens weekelijkse advertentie ruimte in De Uitgeester.
  • U ondersteunt hiermee een 100% lokaal initiatief.

U kunt bij de OSU al wekelijks adverteren voor een zeer aantrekkelijk tarief incl. productie van uw advertentie t.b.v. de radio (overéénkomst voor minimaal 1 jaar inclusief advertentie in huis aan huis krant “De Uitgeester”). Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten tegen welk tarief u uw naamsbekendheid en omzet lokaal kunt vergroten?

Vraag vrijblijvend naar onze advertentie / sponsor mogelijkheden. Bel tijdens  “Live” uitzending de studio op: 0251 – 752343 of stuur een email naar: bestuur@osuradio.nl

Wilt u sponsor worden van OSU-Radio?
OSU-Radio is een uitstekend lokaal platform met een regionale uitstraling.
Sponsoren zijn voor een lokale omroep van grote waarde. De OSU kan niet bestaan zonder de inkomsten van sponsoring, donateurs en giften. Met de gelden die de sponsoren en donateurs beschikbaar stellen kunnen wij de OSU optimaal draaiend houden en de Uitgeesters extra luister en kijk plezier bieden maar vooral informatie, optredens in diverse lokale gelegenheden en lokale festivals organiseren.

Donateur worden?
Draagt u de OSU ook een warm hart toe en wilt u dat de OSU blijft en meer kan betekenen in en voor Uitgeest en haar inwoners? Wordt dan nu donateur elk bedrag is welkom. Wij stellen het zeer opprijs als u donateur wordt voor langere tijd. Elke maand verloten wij onder de nieuwe donateur die de OSU minimaal een half jaar willen steunen een prachtige bos bloemen of ambachtelijke taart en ontvangt u elk kwartaal de OSU nieuwsbrief. Elk jaar verloten wij onder alle donateurs 1x een compleet jaar abonnement die toegang geeft voor 2 personen tot alle film, theater en muziekvoorstellingen in Dorpshuis de Zwaan inclusief 1 consumptie per persoon tijdens het theater bezoek. Voor meer informatie over het donateur worden kunt u contact opnemen met de OSU op 0251 – 752343