Adverteren.

Wilt u adverteren bij OSU-Radio?
Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid lokaal en in de regio zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van winkelen bij lokale ondernemers. Door te adverteren of sponsor te worden bij OSU-Radio heeft u als ondernemer een snel, makkelijk en multimediaal platform om uw diensten en/of producten te etaleren.

De belangrijkste voordelen van adverteren met uw dienst of product op uw lokale radiostation:

 • Dagelijks luistert gemiddeld 25% van de Uitgeesters naar de OSU
 • De OSU is actief op vele media zoals; Website, Twitter, Facebook, Internet stream (wereldwijd), FM-zender en DAB+
 • Radio is daar waar uw consument is;
 • Radio bereikt bijna iedereen in alle lagen van de bevolking;
 • Radio vertelt waar uw (potentiële) klanten moeten zijn, informeert ze over activiteiten die plaatsvinden bijvoorbeeld in uw winkel, bedrijf of op uw website;
 • Radio biedt veel gelegenheid uw consumenten te bereiken, te informeren en stimuleren;
 • Radio kan op vele momenten uw reclameboodschap actief herhalen;
 • Bereik de consument op plaatsen en tijden waar andere media vaak niet komen (op het werk, thuis of in de auto)
 • Genereer in korte tijd een hoog bereik. De commercial kan een dag na uw aanmelding en overéénkomst al op OSU-Radio te horen !
 • De OSU heeft een multimediaal platform die ook via internet goed bereikbaar is.
 • Uw advertentie wordt meerdere malen per dag op de OSU op roulerende tijden gedraaid.
 • U krijgt een gratis Banner op de OSU website en vermelding van uw bedrijf bij locatie uitzendingen.
 • U ondersteunt hiermee een 100% lokaal initiatief.

Bereik
Uw advertentie op de OSU bereikt de ruim 7.200 huishoudens in de Gemeente Uitgeest via het analoge pakket van Ziggo op de 104.5FM maar ook via Ziggo Digitaal kanaal 918. In de wijde omgeving is de OSU op de 106 FM en DAB+ kanaal 9C te ontvangen van het Bakkumerstrand tot de Zaanse Schans.
Hiermee bereikt u als adverteerder een groot deel van Noord-Holland. Het totale bereik van de OSU komt daarmee op een kleien 150.000 huishoudens!

U kunt bij de OSU al adverteren voor een zeer aantrekkelijk tarief:

Weekpakket: 75,- euro
Een week lang vijf commercials per etmaal op door uzelf te selecteren tijden (op basis van beschikbaarheid). Totaal dus 7 x 5 = 35 commercials, ideaal voor het promoten van een speciale actie of een nieuw product.

Maandpakket: 150,- euro
Uw commercial wordt gedurende een maand vier maal per etmaal op wisselende tijden uitgezonden. U heeft geen invloed op de uitzendtijden, deze worden door de omroep bepaald door middel van een rotatiesysteem.
Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw en gelden voor alle commercials met een lengte tot en met 20 seconden. Voor spots langer dan 20 seconden wordt een meerprijs naar rato berekend.

De kosten voor adverteren bij de OSU worden vooraf in rekening gebracht. Uitzending van een commercial of plaatsing van een banner volgt zodra de betaling bij ons is ontvangen. De schriftelijk tussen beide partijen overeengekomen prijs per campagne is bindend. Genoemde kosten zijn exclusief productie kosten van uw radio commercial. Uiteraard is het ook mogelijk deze commercial door u zelf aan te leveren.

Vraag vrijblijvend naar onze advertentie / sponsor mogelijkheden.
Bel tijdens  “Live” uitzending de studio op: 0251 – 752343 of stuur een email naar: bestuur@osuradio.nl