ABNAMRO sponsort nieuwe pc’s OSU na match Beursvloer 2015.

ABNAMRO - OSU
Jan Laarhoven en Rob Endema (ABNAMRO) overhandigen de computers aan Richard Schmitt en Ed Hoekmeijer (OSU) Foto: Dennis Lute (OSU)

Uitgeest – Tijdens de Beursvloer 2015 in de A9-Studio’s in Uitgeest hebben de ABNAMRO en de OSU, elkaar gevonden voor een perfecte match. Tijdens deze Beursvloer, waarbij meer dan 180-matches zijn gemaakt, vroeg de OSU onder andere om computers om diverse redactie plaatsen in te richten. In ruil voor de computers stelde de OSU zendtijd en reclame uitingen aan de ABNAMRO beschikbaar. De ABNAMRO kon de OSU hier bij helpen en sloot met de OSU een match voor 4 computers.

Op vrijdag 8 januari 2016 werd deze match door de OSU verzilverd. Namens de ABNAMRO, vertegenwoordigd door Rob Endema en Jan Laarhoven, werden de gevraagde computers inclusief monitoren en accessoires bij de nieuwe OSU-studio aan de Meldijk afgeleverd. Onder het genot van een kop koffie werd er veel nagepraat over de Beursvloer en heeft het bestuur van de OSU aangegeven graag weer deel te nemen aan de Beursvloer 2016 en kijken ze uit naar nieuwe matches met lokale ondernemers. De OSU en de ABN-AMRO kijken terug op een zeer geslaagde match tijdens de Beursvloer. Meer informatie over de Beursvloer vindt u op www.beursvloerijmond.nl