Aankoop zonnepanelen

Uitgeest – De zomer is net van start gegaan en dat betekent dat er volop geprofiteerd kan worden van zonne-energie. Hebt u er ooit over nagedacht om minder afhankelijk te worden van de grote energiemaatschappijen door uw eigen energie op te wekken? De gemeente helpt en adviseert bij de beoordeling of het plaatsen van zonnepanelen een interessante en rendabele maatregel is voor uw woonsituatie.

Doe de check op de website van het Duurzaam Bouwloket: www.duurzaambouwloket.nl/zonnepanelen . Laat hier uw informatieverzoek achter, dan wordt u door een onafhankelijk adviseur gratis geholpen. Zo komt u er achter of uw dak geschikt is en ontvang u praktische informatie over de werking en het rendement van zonnepanelen. Het Duurzaam Bouwloket helpt ook bij het zoeken naar een betrouwbaar gecertificeerd bedrijf en het beoordelen van offertes.

Het plaatsen van zonnepanelen is extra interessant omdat de btw op aanschaf en installatie terug te vragen is van de Belastingdienst. Via het Duurzaam Bouwloket is een stappenplan aan te vragen waarin precies staat beschreven hoe je dit doet.

Het Duurzaam Bouwloket is het digitaal energieloket waar je terecht kunt voor alle vragen over energiebesparende maatregelen en het verduurzamen van de woning. Neem een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan contact op door te mailen naar [email protected]